Ισορροπία
Το αμετάθετο χρέος
3-29
Νοεμβρίου 2022
09:00 - 21:00

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/Ε.Ε.Τ.Ε., σε συνεργασία με την Επιτροπή Κρήτης του Ε.Ε.Τ.Ε., ανακοινώνει την πραγματοποίηση της έκθεσης με τίτλο «Ισορροπία – Το αμετάθετο χρέος».

Σε αυτές τις συνθήκες που ζούμε και στην προσπάθεια παρουσίασης της δουλειάς των μελών του Ε.Ε.Τ..Ε που ζουν ή εργάζονται στην Κρήτη, το Δ.Σ. αποφάσισε να υιοθετήσει την πρόταση της επιτροπής Κρήτης του Ε.Ε.Τ.Ε. και να διοργανώσει την Έκθεση «Ισορροπία – Το αμετάθετο χρέος», στη Βασιλική Αγίου Μάρκου στο Ηράκλειο Κρήτης, από 3 έως 29 Νοεμβρίου 2022.

Φιλοδοξούμε η έκθεση να είναι η αρχή μιας δημιουργικής πορείας και συνεργασίας του ΔΣ του ΕΕΤΕ με τους συναδέλφους μας εικαστικούς στην Κρήτη, καθώς και με τους φορείς της περιοχής, όχι μόνο στο αναγκαίο θέμα της παρουσίασης της καλλιτεχνικής δουλειάς των μελών του ΕΕΤΕ αλλά και στην επεξεργασία και προβολή όλων εκείνων των θεμάτων που απασχολούν την τέχνη, τους δημιουργούς, αλλά και την κοινωνία, και τον συντονισμό των προσπαθειών για την ανάπτυξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας και την προστασία της ελευθερίας της καλλιτεχνικής έκφρασης, που είναι συστατικά στοιχεία των αγώνων του ΕΕΤΕ.

Η έκθεση, όπως και όλες οι δραστηριότητες και καλλιτεχνικές δράσεις του φορέα, έχει ελεύθερη είσοδο, ενώ στη διάθεση του κοινού είναι ο κατάλογος με φωτογραφίες των έργων και βιογραφικά στοιχεία των καλλιτεχνών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Εκθεσης
ΗμερομηνΙα
3 έως 29 Νοεμβρίου
ΩΡΑριο λειτουργΙας

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:00 – 21:00
Σάββατο 09:00 – 14:00

ΤοποθεσΙα
Βασιλική Αγίου Μάρκου, Πλατεία Καλλεργών (Λιονταριών)
Εισοδος
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Υποστήριξη: Δήμος Ηρακλείου – Αντιδημαρχία Πολιτισμού